Za je email marketing?

E-mail marketing je izuzetno jednostavan i jeftin način oglašavanja koji značajno pridonosi rastu prometa i ostvaruje odličan povrat ulaganja (ROI). Kada krećemo sa implementacijom e-mail marketinga, možemo govoriti o 2 osnovna cilja.

IZGRADNJA LISTE KONTAKATA (LEAD GENERATION) ZA E-MAIL MARKETING

Kako bi se mogli baviti email marketingom i iskoristiti sve njegove mogućnosti, potrebno je izgraditi listu primatelja. Za izradu liste primatelja najčešće se koristimo drugim oblicima marketinga a to su content marketing i marketing društvenih mreža. Stvarajuči kvalitetan i relevantan sadržaj dovodimo posjetitelje na stranicu i tada ih implementacijom obrazaca za prijavu na newsletter potičemo da nam ostave svoj kontakt.

Često se koristi i sustav nagrađivanje prijave kroz ebook-ove, kupone za popust ili dodatni sadržaj kojem ne mogu pristupiti bez prijave. Obrasce za prijavu na newsletter postavljamo na Vašu facebook stranicu i blog, te uvodimo pop-up ili bar blokove na web stranicu koji se aktiviraju nakon određenog vremena, scrolanja, ili kod namjere izlaska sa stranice.

Izgradnja liste kontakata je dugotrajan i kontinuiran proces, tako da se početak komunikacije sa kupcima odvija paralelno sa izgradnjom liste kvalitetno odrađenom automatizacijom slanja newslettera.

Što Vam možemo ponuditi?

Sustav za slanje

Možemo koristiti neki od najpopularnijih sustava na tržištu poput Mailerlitea i Mailchimpa, ili Vam ponuditi naše vlastito rješenje.

Lead Generation

Pomoću obrazaca za prijavu na vašoj web stranici, pomažemo Vam izgraditi listu potencijalnih kupaca i partnera za daljnju email komunikaciju.

Izrada newslettera

Izrađujemo Vam profesionalan newsletter za potrebe pojedine kampanje baziran na preko 6 godina iskustva u email marketingu.

Vođenje kampanja

Za Vas brinemo o pripremi kampanja, slanju newslettera, autmatizacijama i A/B testovima te pratimo i prezentiramo rezultate kampanje.
Komunikacija sa primateljima

Kada jednom krenemo sa slanjem email newslettera, ovo su neke od mogućih email obavijesti za bazu primatelja.

  • Pismo dobrodošlice
  • Nove objave u Vašem blogu
  • Novi proizvodi u Vašoj trgovini
  • Promotivne ponude, akcije i popusti
  • Posebna blagdasnka, prigodan ili rođendanska čestitka / ponuda
  • Sačuvana napuštena košarica
  • Upsell i Crossell
  • I još mnogo toga