Za što Vam trebaju banneri?

Izrada bannera je sastavni dio večine oblika digitalnog marketinga. Kažu da slika vrijedi 1000 riječi i zato dobro napravljen banner pomaže kod konverzije i interakcije sa kupcima te ostavlja pozitivan i snažan dojam.

Prema Vašim potrebama i kanalima oglašavanja, u photoshopu izrađujemo bannere svih potrebnih dimenzija i orijentacija kako bi ih mogli koristiti na željenoj platformi.

Osim izrade bannera, u mogućnosti smo Vam ponuditi:

  • Dizajn i izradu logotipa
  • Dizajn i izradu memoranduma
  • Dizajn i izradu posjetnica (vizitki)

Bannere, logotipe, posjetnice i memorandume koje smo do sada izradili možete pogledati u našoj galeriji Vizualnih indentiteta.

Ukoliko su Vam potrebne usluge grafičkog dizajna velikog formata, digitalni tisak, poslovni pokloni, oslikavanje vozila i izloga… Možete se javiti našim kolegama iz tvrtke MAX dizajn kako bi Vam pomogli kod realizacije Vašeg projekta.

A gdje se koriste?

Google Ads - Banneri koji se prikazuju na portalima u sklopu AdSense programa ili na platformama poput YouTubea a najčešće se koriste u svrhu remarketinga. Također se koriste kod proizvoda i usluga za koje smatramo da nije dovoljno oglašavanje prema ključnim riječima putem tražilica.

Facebook - PPC oglašavanje je prisutno i na Facebooku i najčešći medij za prijenos oglasa je fotografija. Facebook ima stroga pravila oko doziranja teksta na fotografijama i zato je potreban dodir stručnjaka.

Instagram je nova “velika stvar” u oglašavanju pogotovo kod mlađe populacije koja ovu platformu koristi i više nego Facebook. a bazira se na fotografijama.

E-mail marketing - Kod slanja newslettera jako često je potrebna izrada bannera. Kroz prvi dojam dobrim bannerom se zainteresira primatelja za sadržaj i čitanje maila.

Oglašavanje na potralima - Svi veliki portali poput Indexa, Njuškala, Mojkvart nude mogućnost oglašavanja. Zato je potrebno napraviti bannere prilagođene oglasnom prostoru kojeg plaćate.

Na Vašoj web stranici - Banneri Vam mogu pomoći da “pogurate” određene proizvode i usluge na vlastitoj web stranici. Tu Vam pomaže naša izrada bannera za slidere, sidebare, headere, footere, pop-up prozore, infobarove…