Web shopovi su moderan način prodaje, a izrada web shopa od strane našeg tima Vam omogućava ulazak u posao sa manjim budžetom i realnom financijskom konstrukcijom za mala i micro poduzeća.

Web shopovi izrađeni u Wordpressu i Woocommerceu su manja investicija te ne plaćate razvoj platforme za prodaju nego to za Vas rade korisnici i developeri širom svijeta. Manji troškovi izrade i održavanja vam daju mogućnost investiranja u oglašavanje na internetu.

Zašto otvoriti internet trgovinu?

Istraživanja pokazuju da oko 28% Hrvata kupuje online. Vani su te brojke i puno veće a webshop Vam omogućava prodaju na tržištu europske unije pa i svijeta.

Osim same kupovine online, kupci danas istražuju trgovine i proizvode na internetu prije odlaska u fizičku prodavaonicu, po istraživanjima čak njih 59%.

Zbog navedenih podataka izrada web shopa Vam može stvoriti dodatne prihode kroz online kupovinu, povečati broj dolazaka u prodavaonicu ili prodaju putem telefona, te poslužiti kao servis za promociju novih proizvoda i akcija postojećim kupcima.

Naše dugogodišnje iskustvo u izradi i oglašavanju internet trgovina prenosimo i našim klijentima koji su uspijeli povećati svoj mjesečni promet, doći do novih kupaca te bolje ustrojiti svoje online poslovanje.

Image
Image

Kako Vam možemo pomoći?

Dizajn, redizajn, optimizacija

WPhactory Vam je u mogućnosti ponuditi slijedeće usluge:

  1. Redizajn stare internet trgovine izrađene u Wordpressu / Woocommerceu.
  2. Dizajn i izradu nove internet trgovine u Wordpressu / Woocommerceu.
  3. Migraciju proizvoda i sadržaja sa druge platforme na Woordpress / Woocommerce.
  4. Unos, kategorizaciju i optimizaciju proizvoda u Vašoj trgovini.
  5. Pisanje tekstova za proizvode i SEO optimizaciju.

Osim što internet trgovina mora dobro izgledati, imati kvalitetno izgrađeno korisničko sučelje, imati sve potrebne funkcionalnosti kako bi kvalitetno procesuirala narudžbe, mora biti i dobro optimizirana. 

Unos proizvoda je često zapostavljena stavka kada je u pitanju izrada web shopa, a izuzetno Važna za njegovo funkcioniranje. Ukoliko gradite trgovinu koja nije servis Već postojećim kupcima, kod unosa proizvoda potrebno je napisati kvalitetne tekstove i odraditi SEO optimizaciju kako bi se Vaši proizvodi dobro pozicionirali na tražilicama.

Mi Vas možemo uputiti kako da to napravite sami uz pomoć modula koji analizira tekstove, ili to za Vas možemo napraviti mi. Više o usluzi SEO optimizacije možete saznati OVDJE.

Karakteristike

RAZNI NAČINI PLAĆANJA

Naš shop podržava plaćanje pouzećem, osobno u skladištu / trgovini, preko žiro računa, PayPala ili kreditnim karticama preko CorvusPay-a.

RAZNE OPCIJE DOSTAVE

Naš shop podržava dostavu sa fiksnom cijenom, besplatnu dostavu nakon određenog iznosa, osobno preuzimanje...

MODERAN I RESPONZIVAN DIZAJN

Moderan dizajn prilagođen računalima, tabletima i pametnim telefonima sa posebnim izbornicima za jednostavnije korištenje.

SAMOSTALNO UREĐIVANJE - CMS

Možete sami i bez dodatnih troškova dodavati proizvode, kategorije, novosti, multimediju... a naravno to možemo za Vas odraditi i mi.

INTERAKTIVAN SADRŽAJ

Kontakt obrasci, Google karta, Galerija fotografija... sve što Vašem kupcu treba za jednostavno korištenje i pregled stranice.

U SKLADU SA ZAKONIMA I PROPISIMA

Na stranicu postavljamo sve informacije i napomene u skladu sa zakonima RH i europskom regulativom o zaštiti osobnih podataka (GDPR).

Vođenje inventara

Mogućnost unošenja zaliha u internet trgovinu, blokiranja narudžbi ili narudžbe na upit, automatsko skrivanje proizvoda sa zalihom, email obavijesti...

Izdavanje računa i otpremnica

Za narudžbe u webshopu automatski možete preuzeti PDF račun i otpremnicu. (Prikladno za plaćanje pouzećem, internet bankarstvom i PayPal-om).

Kuponi i popusti

Popusti ili dodatne naknade za određene načine plaćanja sa prikazom cijene na stranici proizvoda. Kreiranje kupona za popust ili besplatnu dostavu po potrebi korisnika.

POVEZIVANJE I INTEGRACIJE

Shop povezujemo sa facebookom (shop tab), google analyticsom i adwordsom, mailchimpom, poslovnim programom e-računi...

ALATI ZA SEO OPTIMIZACIJU

U shopu je plugin koji će Vas voditi kroz sve korake pisanja i uređivanja sadržaja za dobru poziciju na tražilicama a ako nemate vremena SEO optimizaciju možemo raditi i mi.

OPTIMIZIRAN ZA BRZINU

Shop testiramo najpopularnijim alatima za mjerenje brzine poput Google PageSpeed-a i GTmetrixa te optimiziramo za najbolji rezultat.

Dizajn prilagođen korisnicima.

UX / UI

Kod dizajna internet trgovine i njene optimizacije potrebno je posvetiti posebnu pozornost korisničkom sučelju i iskustvu korisnika koji koriste Vašu internet trgovinu.

Naše trgovine su bazirane na Wordpressu i Woocommerceu te radu na profesionalnim temama koje nam omogućavaju da u potpunosti prilagodimo izgled stranice potrebama klijenta i njegovim kupcima.

Vodimo računa o ključnim segmentima dizajna internet trgovine poput navigacije, stranice proizvoda, košarice, naplate, načina plaćanja, dostave, i ostalog sadržaja važnog za kupce internet trgovine.

Posebnu pozornost posvećujemo iskustvu surfanja korisnika na mobilnim uređajima budući da 63% korisnika stranice posjećuje na mobilnim uređajima.

Pratimo svjetske i lokalne trendove u dizajnu te iskustvo postojećih korisnika kako bi Vam isporučili čim bolji i kvalitetniji webshop fokusiran na konverziju i pozitivno iskustvo posjetitelja i kupaca.

Klijentima sa skromnijim budžetom i potrebama možemo ponuditi "out of the box" riješenje u vidu gotove teme a više informacija možete pronaći na našem blogu gdje smo obradili teme cijene izrade web stranica i razlike između gotove teme ili custom riješenja.

Image

Najnoviji projekti

Izrada web shopa zd-elpro.hr

Tvrtka ZD elektropromet osnovana je 1993. godine i bavi se prodajom elektromaterijala i rasvjetnih tijela. Prvu web stranicu izradili smo im davne 2008 godine u HTML-u i CSS-u. 2014. godine smo stranicu prebacili u Wordpress i krenula je izrada web shopa a nedavno je prošla zadnji facelifting u moderan shop koji možete vidjeti danas. Posjetite stranicu

Izrada web shopa ponudaza5.com.hr

Ponuda za 5 je naš vlastiti projekt sa kojim smo krenuli u novu eru izrade web shopa. Za razliku od klasičnih shop tema za Wordpress na kojima smo radili prije, Ponudaza5 je izrađena u novoj temi koja omogućava personalizirani dizajn headera, footera, poseban dizajn za mobitele, dizajn stranice proizvoda i kategorija specifično prilagođen željama i potrebama klijenta. Posjetite stranicu

Dodatne usluge

Pored dizajna i izrade web stranice možemo Vam ponuditi i slijedeće usluge.
Pisanje Tekstova - Copywriting

Ukoliko nemate vremena za pisanje tekstova ili to jednostavno nije Vaš "cup of tea" slobodno to prepustite nama. Na osnovu nekoliko kratkih natuknica napisati ćemo kvalitetne tekstove za Vaš web sajt koji su informativni, optimizirani prema ključnoj riječi i potiču posjetitelja na interakciju.

Smještaj Web Stranica - Hosting

Nudimo Vam brz i kvalitetan managed Wordpress hosting. Hosting paket uključuje besplatni "shared" SSL certifikat i cPanel upravljaču ploću. Pomažemo Vam registrirati besplatnu .hr domenu te za Vas kreiramo email adrese ili spajamo mail server na Gsuite /Gmail.

Održavanje Web Stranice

Iako ćemo Vam u procesu izrade osigurati sve potrebne alate za održavanje stranice i uputiti Vas u njihovo korištenje, održavanje možete prepustiti nama. Za Vas ćemo brinuti o backupu, sigurnosti, zaštiti od SPAM-a, nadogradnjama, brzini i besprijekornom funkcioniranju stranice.

Digitalni Marketing

Za Vas izrađujemo sadržaj i oglase kako bi Vas posjetitelji pronašli a Vaša stranica ostvarila ciljeve te donosila prihod. Content marketing, SEO, E-mail marketing, Facebook, Instagram, Youtube, AdWords su samo neki od naših alata uz pomoć kojih promoviramo Vašu web stranicu.