Zašto otvoriti internet trgovinu?

Web shopovi su moderan, učinkovit i povoljan način prodaje.

Istraživanja pokazuju da oko 28% Hrvata kupuje online a u drugim zapadnim zemljama su te brojke i puno veće. Internet trgovina tj. webshop Vam omogućava prodaju na tržištu cijele Hrvatske, Europske unije pa i svijeta.

Osim same kupovine online, kupci danas istražuju trgovine i proizvode na internetu prije odlaska u fizičku prodavaonicu, po istraživanjima čak njih 59%.

Zbog navedenih podataka izrada web shopa Vam može stvoriti dodatne prihode kroz online kupovinu, povečati broj dolazaka u prodavaonicu ili prodaju putem telefona, te poslužiti kao servis za promociju novih proizvoda i akcija postojećim kupcima.

Naše dugogodišnje iskustvo u izradi i oglašavanju internet trgovina prenosimo i našim klijentima koji su uspijeli povećati svoj mjesečni promet, doći do novih kupaca te bolje ustrojiti svoje online poslovanje.

Što Vam možemo ponuditi?

CMS sustav

Stranicu izrađujemo u najpoznatijem CMS sustavu na svijetu koji će omogućiti Vama i Vašim zaposlenicima potpunu kontrolu nad sadržajem.

Web Shop

Pouzdanu web trgovinu sa raznim opcijama plaćanja, dostave, konfiguriranja proizvoda te poslovnim i marketinškim integracijama.

Custom tema

Za Vas izrađujemo profesionalnu temu unikatnog dizajna prilagođenu Vašem brendu, vizualnom indentitetu i potrebama Vaših korisnika i kupaca.

Hosting

Smještamo Vašu web stranicu na brz i siguran hosting optimiziran za platformu sa kojom radimo. I da, besplatan je za prvu godinu korištenja.
Rješenje po Vašoj mjeri

Vašu web stranicu ćemo izraditi u najpoznatijem i najpopularnijem CMS sutavu na svijetu tj. Wordpressu te modulu za internet trgovinu Woocommerceu. Wordpress pogoni preko 30% web stranica na internetu a odlikuju ga fleksibilnost, jednostavnost korištenja, i napredne funkcionalnosti.

Jedina mana Wordpressa je što se u večini slučajeva bazira na gotovim temama (grafičkim predlošcima) koje nisu Vizualno i Funkcionalno prilagođene Vašem biznisu i Vašim klijentima.

Zato Vam mi izrađujemo custom temu prilagođenu Vašem vizualnom indentitetu, proizvodima i kupcima.

Zahvaljujući custom temi, Vaša internet trgovina će biti jedinstvena, funkcionalnošću i dizajnom prilagođena Vašim specifičnim potrebama a CMS u pozadini će omogućiti Vama i Vašim zaposlenicima potpunu kontrolu nad sadržajem. 

Pogodnosti koje ostvarujete korištenjem custom teme su:

  • Unikatan dizajn prilagođen Vašoj djelatnosti, poduzeću i Vizualnom indentitetu.
  • Prepoznatljivost internet trgovine kod postojećih i budućih kupaca.
  • Kvalitetno strukturiran sadržaj prilagođen korisnicima i ostvarenju cilja

Najnoviji projekti

Dizajn prilagođen korisnicima. UX / UI

Kod dizajna internet trgovine i njene optimizacije potrebno je posvetiti posebnu pozornost korisničkom sučelju i iskustvu korisnika koji koriste Vašu internet trgovinu.

Naše trgovine su bazirane na Wordpressu i Woocommerceu te radu na profesionalnim temama koje nam omogućavaju da u potpunosti prilagodimo izgled stranice potrebama klijenta i njegovim kupcima.

Vodimo računa o ključnim segmentima dizajna internet trgovine poput navigacije, stranice proizvoda, košarice, naplate, načina plaćanja, dostave, i ostalog sadržaja važnog za kupce internet trgovine.

Posebnu pozornost posvećujemo iskustvu surfanja korisnika na mobilnim uređajima budući da 63% korisnika stranice posjećuje na mobilnim uređajima.

Pratimo svjetske i lokalne trendove u dizajnu te iskustvo postojećih korisnika kako bi Vam isporučili čim bolji i kvalitetniji webshop fokusiran na konverziju i pozitivno iskustvo posjetitelja i kupaca.