Web stranice su neizostavan dio naše svakodnevnice. Izrada web stranica od strane našeg tima Vam omogućava ulazak u posao sa manjim budžetom i realnom financijskom konstrukcijom za mala i micro poduzeća.

Zašto bi svatko trebao imati web stranicu?

U današnje vrijeme svaka tvrtka, obrt, udruga ili kod samozapošljavanja treba imati web stranicu a za to postoji više razloga;

Web stranica je odličan način komunikacije sa Vašim postojećim partnerima. Na njoj možete objaviti sve svoje informacije za kontakt, radno vrijeme, kartu sa lokacijom kako bi Vaši partneri jednostavno došli do potrebnih podataka.

Web stranica pomaže u stvaranju povjerenja kod potencijalnih klijenata koji će možda htjeti provjeriti Vašu tvrtku na internetu. Ukoliko nemate web stranicu možete izgubiti klijente i vrijedne preporuke postojećih partnera koji su Vas preporučili po imenu koje na internetu "ne postoji".

Ukoliko je kvalitetno napravljena i sadrži relevantan sadržaj za Vaš proizvod ili uslugu web stranica pomaže pronaći nove klijente i partnere. 

Image
Image

Izrada Web stranica

Za svaki budžet

Ključno pitanje kod određivanja cijene web stranice su Vaša očekivanja i ciljevi.

Ukoliko Vam treba jednostavna "online vizitka" na kojoj želite objaviti osnovne informacije o svojoj tvrtci nije potreban veliki budžet. Takva stranica je servis postojećim partnerima ili ljudima koji su već čuli za Vašu tvrtku i služi kao dodatan način komunikacije s njima. Ona neće stvarati dodatne prihode već samo olakšati trenutno poslovanje.

Ako imate već uhodan biznis i želite ga proširiti na internet, fokus se stavlja na cilj koji želite postići. Slaže se plan sa dugročnim i kratkoročnim ciljevima te se izrda web stranica planira i odrađuje u skladu sa planom oglašavanja i kohezijom usluga digitalnog marketinga i web dizajna. Izrada web stranice se radi paralelno sa definiranim uslugama digitalnog marketinga (SEO, Lead generation, Content marketing, integracije sa društvenim mrežama) i u pripremi za PPC oglašavanje (Društvene mreže, AdWords) te slanje email newslettera. Budući da se od te stranice očekuje i neki konkretan rezultat, na njoj je potrebno redovito raditi a cijena ovisi o Vašoj djelatnosti i potrebama.

Ako pak želite izgraditi web portal ili web trgovinu koja bi trebala biti Vaša primarna djelatnost, onda se tu već radi o kompleksnijem projektu i većim ulaganjima.

Karakteristike

Obrasci za procjenu troškova

Interaktivni obrazac koji posjetitelju stranice daje okvirnu procjenu cijene usluge prema odabranim vrijednostima i šalje njegove podatke na Vaš email.

Usluge

Kvalitetan prikaz Vaših proizvoda, usluga, referenci ili djelatnosti kroz kataloge, galerije fotografija, članke, prezentacije, cjenike, troškovnike, video zapise...

MODERAN I RESPONZIVAN DIZAJN

Moderan dizajn prilagođen računalima, tabletima i pametnim telefonima sa posebnim izbornicima za jednostavnije korištenje.

SAMOSTALNO UREĐIVANJE - CMS

Možete sami i bez dodatnih troškova dodavati članke, slike, video zapise, kataloge, cjenike... a naravno to možemo za Vas odraditi i mi.

INTERAKTIVAN SADRŽAJ

Kontakt obrasci, Google karta, Galerija fotografija... sve što Vašem kupcu treba za jednostavno korištenje i pregled stranice.

U SKLADU SA ZAKONIMA I PROPISIMA

Na stranicu postavljamo sve informacije i napomene u skladu sa zakonima RH i europskom regulativom o zaštiti osobnih podataka (GDPR).

POVEZIVANJE I INTEGRACIJE

Web stranicu povezujemo sa facebookom (pixel i/ili messeger), google analyticsom i adwordsom, mailchimpom, poslovnim programom e-računi...

ALATI ZA SEO OPTIMIZACIJU

U web stranici se nalazi plugin koji će Vas voditi kroz sve korake pisanja i uređivanja sadržaja za dobru poziciju na tražilicama a ako nemate vremena SEO optimizaciju možemo raditi i mi.

OPTIMIZIRAN ZA BRZINU

Web stranicu testiramo najpopularnijim alatima za mjerenje brzine poput Google PageSpeed-a i GTmetrixa te optimiziramo za najbolji rezultat.

Image

Kvalitetno riješenje

Za svaki projekt

Izrada web stranica ne mora biti traumatična za Vaš žiro račun. Web stranica je “živi organizam” i može se nadograđivati mjesecima prema zacrtanom planu i ciljevima koje dogovorite sa nama a koji odgovaraju Vašim mogućnostima.

Sigurni smo da ćemo pronaći kvalitetno riješenje za svaki projekt i budžet na zadvoljstvo naših klijenata. Na Vama je da samo razmislite o tome što želite postići, koji su Vaši ciljevi i koja očekivanja postavljate pred našu web stranicu.

Kada nam se javite sa svojom idejom, mi ćemo Vam napraviti ponudu za izradu stranice, i po potrebi digitalni marketing, te za Vas izraditi najbolju i najpovoljniju soluciju za ostvarenje Vaših ciljeva.

Analiza projekta se ne naplaćuje a ponuda je potpuno neobavezna i uključuje.

  • Cijenu i rok izvedbe projekta
  • Mapu stranica sa opisom sadržaja
  • Popis predloženih dodatnih modula (Chat, Galerija, Obrasci)
  • Predložene integracije sa vanjskim platformama (Facebook, Youtube, Analytics)
  • Plan oglašavanja prema definiranim ciljevima

Najnoviji projekti

Izrada Web stranica calidum-oprema.hr

Izrada web stranica za tvrtu Calidum Oprema krenula je prije 4 godine. Klijent se bavi izradom sauna po mjeri te prodajom i montažom hidromasažnih bazena Wellis i Fitenss opremom Finnlo. Calidum oprema je primjer stranice koja se konstantno nadograđuje, nadopunjava novim proizvodima a u pripremi je i verzija na njemačkom i engleskom jeziku.
Posjetite stranicu

Izrada Web stranica maxdizajn.hr

Kolege iz tvrtke MAX dizajn se bave grafičkim dizajnom i digitalnim tiskom. Trebala im je jednostavna i moderna stranica na kojoj će prikazati svoje usluge i svoj portfolio. U pripremi je redizajn koji će dodatno podignuti cijeli projekt a slike očekujte uskoro.
Posjetite stranicu

Dodatne usluge

Pored dizajna i izrade web stranice možemo Vam ponuditi i slijedeće usluge.
Pisanje tekstova - Copywriting

Ukoliko nemate vremena za pisanje tekstova ili to jednostavno nije Vaš "cup of tea" slobodno to prepustite nama. Na osnovu nekoliko kratkih natuknica napisati ćemo kvalitetne tekstove za Vaš web sajt koji su informativni, optimizirani prema ključnoj riječi i potiču posjetitelja na interakciju.

Smještaj web stranica - Hosting

Nudimo Vam brz i kvalitetan managed Wordpress hosting. Hosting paket uključuje besplatni "shared" SSL certifikat i cPanel upravljaču ploću. Pomažemo Vam registrirati besplatnu .hr domenu te za Vas kreiramo email adrese ili spajamo mail server na Gsuite /Gmail.

Održavanje web stranice

Iako ćemo Vam u procesu izrade osigurati sve potrebne alate za održavanje stranice i uputiti Vas u njihovo korištenje, održavanje možete prepustiti nama. Za Vas ćemo brinuti o backupu, sigurnosti, zaštiti od SPAM-a, nadogradnjama, brzini i besprijekornom funkcioniranju stranice.

Digitalni marketing

Za Vas izrađujemo sadržaj i oglase kako bi Vas posjetitelji pronašli a Vaša stranica ostvarila ciljeve te donosila prihod. Content marketing, SEO, E-mail marketing, Facebook, Instagram, Youtube, AdWords su samo neki od naših alata uz pomoć kojih promoviramo Vašu web stranicu.