Zašto bi svatko trebao imati web stranicu?

Web stranice su neizostavan dio naše svakodnevnice. Izrada web stranica od strane našeg tima Vam omogućava ulazak u posao sa manjim budžetom i realnom financijskom konstrukcijom za mala i micro poduzeća.

U današnje vrijeme svaka tvrtka, obrt, udruga ili kod samozapošljavanja treba imati web stranicu a za to postoji više razloga;

Web stranica je odličan način komunikacije sa Vašim postojećim partnerima. Na njoj možete objaviti sve svoje informacije za kontakt, radno vrijeme, kartu sa lokacijom kako bi Vaši partneri jednostavno došli do potrebnih podataka.

Web stranica pomaže u stvaranju povjerenja kod potencijalnih klijenata koji će možda htjeti provjeriti Vašu tvrtku na internetu. Ukoliko nemate web stranicu možete izgubiti klijente i vrijedne preporuke postojećih partnera koji su Vas preporučili po imenu koje na internetu "ne postoji".

Ukoliko je kvalitetno napravljena i sadrži relevantan sadržaj za Vaš proizvod ili uslugu web stranica pomaže pronaći nove klijente i partnere. 

Što Vam možemo ponuditi?

CMS sustav

Stranicu izrađujemo u najpoznatijem CMS sustavu na svijetu koji će omogućiti Vama i Vašim zaposlenicima potpunu kontrolu nad sadržajem.

Custom tema

Za Vas izrađujemo profesionalnu temu unikatnog dizajna prilagođenu Vašem brendu, vizualnom indentitetu i potrebama Vaših korisnika i kupaca.

Copywriting

Na osnovu razgovora sa Vama definiramo sitemapu i pišemo sve potrebne tekstove i članke kako bi adekvatno prezentirali Vaše poslovanje.

Hosting

Smještamo Vašu web stranicu na brz i siguran hosting optimiziran za platformu sa kojom radimo. I da, besplatan je za prvu godinu korištenja.
Rješenje po Vašoj mjeri

Vašu web stranicu ćemo izraditi u najpoznatijem i najpopularnijem CMS sutavu na svijetu tj. Wordpressu. Wordpress pogoni preko 30% web stranica na internetu a odlikuju ga fleksibilnost, jednostavnost korištenja, i napredne funkcionalnosti.

Jedina mana Wordpressa je što se u večini slučajeva bazira na gotovim temama (grafičkim predlošcima) koje nisu Vizualno i Funkcionalno prilagođene Vašem biznisu i Vašim klijentima.

Zato Vam mi izrađujemo custom temu potpuno unikatnog dizajna i funkcionalnosti prilagođenih Vašoj tvrtci, vizualnom indentitetu, uslugama i korisnicima.

Zahvaljujući custom temi, Vaša web stranica će biti jedinstvena, funkcionalnošću i dizajnom prilagođena Vašim specifičnim potrebama a CMS u pozadini će omogućiti Vama i Vašim zaposlenicima potpunu kontrolu nad sadržajem. 

Pogodnosti koje ostvarujete korištenjem custom teme su:

  • Unikatan dizajn prilagođen Vašoj djelatnosti, poduzeću i Vizualnom indentitetu.
  • Prepoznatljivost stranice kod potencijalnih klijenata i poslovnih partnera.
  • Kvalitetan sadržaj stukture prilagođene korisnicima i ostvarenju cilja.

Najnoviji projekti

Dizajn prilagođen korisnicima. UX / UI

Kod dizajna web stranice i njene optimizacije za postizanje čim boljeg rezultata, potrebno je posvetiti posebnu pozornost korisničkom sučelju i iskustvu korisnika koji koriste Vašu web stranicu.

Vodimo računa o ključnim segmentima dizajna web stranice poput navigacije, prilagođenog sučelja za različite uređaje (računala, mobiteli, tableti), naslovnice, posebne strukture sadržaja za mobilne uređaje, informativnog footera, palete boja, razmještaju elemenata... u svrhu postizanja željenog cilja.

Posebnu pozornost posvećujemo iskustvu surfanja korisnika na mobilnim uređajima budući da 63% korisnika stranice posjećuje na mobilnim uređajima te pratimo svjetske i lokalne trendove u dizajnu te iskustvo postojećih korisnika kako bi Vam isporučili čim bolju i kvalitetniju stranicu fokusiranu na pozitivno iskustvo posjetitelja i konverziju koja može biti:

  • Prijave na newsletter
  • Pregleda videozapisa, fotografija, članaka...
  • Preuzimanje kataloga, kupona, cjenika...
  • Posjeta trgovini
  • Popunjavanja obrasca
  • Telefonskih poziva